Hot Stone ontspanningsmassage

Een Hot Stone massage is een volledige lichaamsmassage met behulp van warme basaltstenen afgewisseld door massage met de handen. De basaltsteen is een gestolde vulkanische lava steen die opgewarmd wordt tot ca. 45 graden celcius. De warme basalt stenen worden eerst op je lichaam geplaatst om hun warmte in de onderliggende weefsels te verspreiden. Door de intense warmte en de druk van de massage dringt de warmte diep door in de spieren. Deze behandeling heeft als doel een volledige relaxatie van het lichaam. Het heeft een ontspannend effect op het zenuwstelsel waardoor spanning gemakkelijker los gelaten wordt, het is daarom een ideale massage bij stijve spieren of spierpijn.

Een Hot Stone massage herstelt en heeft een diepe ontspannende helende werking op het lichaam. Door de combinatie van de warmte en de massagebeweging wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd.

“Een stukje ontspanning in alle drukte en hectiek, even een moment voor jezelf!”

De duur van een Hot Stone massage is ca. 60 minuten. De kosten voor deze behandeling zijn € 55,00.

Het is ook mogelijk om een deel massage te doen van ca. 30 minuten. De kosten zijn dan € 25,00.

De duur van een Therapeutische Hot Stone massage is ca. 90 minuten. De kosten voor deze behandeling zijn € 85,00.

Het is ook mogelijk om een deel massage te doen van ca. 40 minuten. De kosten zijn dan € 35,00.

Therapeutische Hot Stone massage

De therapeutische Hot Stone massage is een samengaan van de traditionele Hot Stone massage en de klassieke Chinese geneeskunde (TCM). Deze behandeling streeft naar het verminderen en het opheffen van blokkades, spanningen en het weer in balans komen van lichaam en geest. Therapeutische Hot Stone is gebaseerd op eeuwenoude tradities van Taoïstische filosofieën en oude rituelen van Chinese Sjamanistische volkeren. Door middel van druk en duw massage (Tui Na) in combinatie met de warme basaltstenen van ca. 50 graden Celsius die op de meridianen en acupunctuurpunten worden gelegd. Deze massage beïnvloedt de energiebanen in het lichaam en brengt balans en verlichting van pijn. Tevens worden de energiebanen en acupunctuurpunten gestimuleerd, en bloedvaten en organen ontgift. Het functioneert eveneens als dieptereiniging van spieren en bindweefsel, en geeft een krachtige impuls aan het immuunsysteem.

“De Therapeutische Hot Stone is een heilzame koestering van lichaam, geest en ziel”